Wereld Backup Dag: ‘Bescherm uw data’

Voorkom het verlies van belangrijke gegevens

Alex aan het werk banner

Het is Wereld Backup Dag! 31 maart staat in het teken van databescherming. Het verliezen van gegevens, dat wilt u voorkomen. Hoe u dat doet? Met een backup natuurlijk! Ook voor Office 365.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Stelt u zich voor. Een medewerker is aan het werk in Office 365. Hij/zij klikt een aantal documenten door en verwijdert per ongeluk een belangrijk bestand. Niemand heeft het door. Een tijdje later, heeft u het document nodig. Het is onvindbaar.

Is u dat al eens overkomen? Hopelijk niet. Toch kan het elk bedrijf gebeuren. Hoe groot of hoe klein het is. Iets onschuldigs als het per ongeluk verwijderen van een bestand komt regelmatig voor. U kunt ook op andere manieren data verliezen. Denk aan een hack, ransomware-aanval of andere bedreigingen. Heeft u geen backup? Dan bent u deze data voorgoed kwijt.

Natuurlijk biedt Microsoft een aantal opties om uw Office 365 data te herstellen. Toch blijven Office 365 backups uw eigen verantwoordelijkheid. Microsoft levert de hardware, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de data. Dat geeft Microsoft zelf aan.

Stel uw data veilig op Wereld Backup Dag

Werkt u met waardevolle data? Zorgt dat u het veiligstelt. Zo verkleint u de risico’s op verlies, voldoet u aan wet- en regelgeving en kunt u zorgeloos ondernemen. U kunt zelf een Office 365 backup maken. Makkelijker is het, om het te laten doen. Het vinden van een betrouwbare partner is daarbij van belang. Ga niet zomaar met iemand in zee. Beoordeel altijd de voorwaarden, opslaglocatie en limieten.

Met een automatische Office 365 backup van BackupMyOffice365 verliest u nooit meer belangrijke data. We slaan uw Office 365 backup op in Nederland, in het BIT datacenter in Ede. Een veilige locatie, blijkt uit onze certificering en uitgebreide testen. U kunt uw backup in ons systeem makkelijk beheren. Wilt u een bestand terughalen? Geen probleem. U heeft controle over uw Office 365 data. Binnen een uur bent u weer online.

Wereld Backup Dag, de ultieme kans om uw automatische Office 365 backup te laten maken! Spreken we u snel?

Advies nodig of even kennismaken?

Ik help u graag met het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.


mike niekerk

Mike Niekerk

Bel me direct