Moet ik mijn IT door jullie laten regelen als ik een backup-abonnement neem?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld

Alex aan het werk banner

U wilt uw bestanden en e-mails veiligstellen en de mogelijkheid om per ongeluk verwijderde bestanden terug te halen. Dat kan met een Office365-backup. Dit kunt u zelf doen, handmatig, maar u kunt ook onze hulp inschakelen voor deze tijdrovende, terugkerende klus. Betekent dat dan dat u uw hele IT aan ons overdraagt? Integendeel.

Uw backup wordt gecontroleerd door Hermac. Hermac is een gerenommeerde ICT onderneming uit Scherpenzeel. Deze organisatie zorgt ervoor dat uw backup optimaal functioneert, maar verzorgt niet uw IT wanneer u een abonnement neemt bij Backupmyoffice363.nl. Wat houdt een abonnement dan wel in?

Dit houdt een backup-abonnement in

Al vanaf 2,95 per maand kunnen wij uw bestanden en e-mails langer en veiliger bewaren dan de standaard retentie policy van Office365. Zelfs per ongeluk verwijderde bestanden blijven bewaard. Het maakt niet uit of het om korte termijn-backups of lange termijn-archivering gaat: met onze backup methode zijn altijd al uw e-mails te vinden. Hiervoor gebruiken wij een handige point-in-time functie.

Met een E3, E5 of Exchange Online abonnement in Office365 heeft u verschillende retentie-mogelijkheden. Het is mogelijk om data langer dan de standaard termijn te bewaren. Of na een bepaalde tijd te verwijderen. Dat doet u met retentielabels. Het werken met deze labels verschilt bij e-mail en Sharepoint.

Bedreigingen van buitenaf

Bovendien voorkomt u een interne bedreiging met een backup-abonnement. Dat het verwijderen van belangrijke documenten kan ook per ongeluk gaan. Daardoor lijden bedrijven vaker schade dan u denkt. Met een abonnement voorkomt u dit, zowel wanneer de schade bewust als onbewust gebeurt.

Wanneer u data verwijdert, slaat Office 365 dit op in de primaire prullenbak (recycle bin). Voor e-mails en Sharepoint is er nog een tweede prullenbak. Wanneer een e-mail in de prullenbak belandt, worden deze berichten na dertig dagen definitief verwijderd. Sharepoint bewaart bestanden langer met een maximum van 93 dagen. Lees hier meer over de ‘recycle bin’.

Voorkom virussen

Ook virussen en malware krijgen geen kans met een backup-abonnement. Door deze backup zijn uw e-mails en bestanden beter beschermd voor bedreigingen van buitenaf.

Controle over uw bestanden 

Elke sector kent wettelijke regelgeving voor dataopslag en de retentie hiervan. Met onze backups kunt u hier altijd aan voldoen. Ons backup-systeem is enerzijds zeer geavanceerd, anderzijds erg eenvoudig in beheer. Met een abonnement heeft u eenvoudig controle over al uw bestanden.

IT beheer en abonnementen

Wij krijgen vaker de vraag of wij ook uw IT beheren wanneer u geabonneerd bent. Het antwoord is nee. Met een abonnement heeft u via een eigen backup portal altijd en overal toegang tot uw eigen backups. Wij regelen niet uw IT wanneer u een abonnement neemt.

Wanneer begint de backup? Uw backup begint wanneer wij een aanvraag van u ontvangen. We nemen vooraf telefonisch contact met u op om alle gegevens door te nemen. Daarna volgt een schriftelijke bevestiging. Wanneer de bestelling definitief is, starten wij binnen 24 uur met uw backup.

U betaalt maandelijks via een automatische incasso aan Hermac. De incasso vindt iedere eerste van de maand plaats en geldt voor de aankomende maand. Mocht een incasso onverhoopt niet lukken, wordt u daarvan op de hoogte gesteld. U krijgt 7 dagen de gelegenheid om dit te corrigeren. Na die tijd nemen wij opnieuw contact op in verband met het tijdelijk stopzetten van de backup tot de betaling is voltooid.

Dit doet Backupmyoffice365.nl voor uw organisatie

Wij zorgen ervoor dat uw bestanden binnen uw Office 365 omgeving automatisch worden gebackupt. Zo verliest u nooit meer belangrijke e-mails en bestanden. We vullen het gat tussen u, de gebruiker, en de beperkte data-opslag die Microsoft aanbiedt. Wij helpen u om de verantwoordelijkheid te dragen over het behoud van de data die voor u van belang is.

Met Backupmyoffice365 worden alle producten naar wens elke 12 uur volledig gebackupt. U kunt altijd bij uw data en het terugzetten van verwijderde data is in een handomdraai geregeld. Komt u er niet uit? Dan staat er altijd een serviceteam voor u klaar om u uit de brand te helpen.

De voordelen van een backup op een rij:

  1. Herstel van per ongeluk verwijderde belangrijke bestanden
  2. Vangnet tegen interne bedreigingen
  3. Beveiliging tegen virussen en malware
  4. Voldoen aan AVG-regelgeving
  5. Makkelijk beheren van data

BackupMyOffice365 biedt een volledige oplossing. Wij maken automatische Office 365 backups van uw complete data. Ons systeem is geavanceerd, maar eenvoudig te beheren. U heeft de controle over al uw bestanden. Een automatische Office 365 backup heeft veel voordelen. Er is altijd een kopie van uw bestanden beschikbaar. Dat verbetert uw in- en externe beveiliging. Een Office 365 backup voorkomt onnodige risico’s!

Advies nodig of even kennismaken?

Ik help u graag met het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.


mike niekerk

Mike Niekerk

Bel me direct