Over ons

Over Backupmyoffice365.nl

Backupmyoffice365 = Hermac

Backupmyoffice365 is een initiatief van Hermac ICT-diensten. Hermac biedt automatiseringsdiensten voor de zakelijke markt, en ontzorgt u en uw medewerkers met het zogenaamde “All you can IT”-concept. Wij houden ons bezig met alles op het gebied van IT: gebruikerssupport, proactief beheer, beveiliging of advies over alle mogelijke ICT-systemen.

Waarom Backupmyoffice365?

Met Hermac hebben we al heel wat Office365-systemen geïmplementeerd in de zakelijke omgeving. Het aantal gebruikers van de cloudoplossing van Microsoft stijgt al jarenlang gestaag. Zo ontstond het idee om een aparte backupoplossing voor Office365 aan te bieden. Wat onze backup-aanpak uniek maakt, is dat de data in Nederland wordt opgeslagen. Zodat we niet volledig afhankelijk zijn van grote, lastig bereikbare partijen in het buitenland. Een groot voordeel voor ons én voor u als klant!

Wat kunt u verwachten als klant van Backupmyoffice365

Deskundig, betrouwbaar, snel en proactief zijn de kenmerken van onze werkwijze. Dus loopt u tegen een probleem aan of heeft u een vraag over de software, dan kunt u snel een deskundig antwoord verwachten van onze consultant (Robin). We delen onze ervaring en expertise in Office365 en het backupproduct graag met u!

Hermac bedrijfsgebouw