Waar wordt uw Office 365 data opgeslagen?

Houd grip op uw data

Office 365 data opslag is een prioriteit binnen Microsoft. In 2015 werd het datacenter in Middenmeer, langs de A7, door Microsoft in gebruik genomen. De belangrijkste data uit uw Office 365 omgeving wordt hier opgeslagen. Denk hierbij aan gegevens uit Exchange Online, OneDrive, SharePoint en Skype.

Beveiliging van een Microsoft Datacenter

De datacenters van Microsoft worden uitstekend beveiligd, zowel tegen fysieke aanvallen als tegen digitale bedreigingen. Het gemiddelde datacenter is beter beveiligd dan een gemiddelde militaire basis:

Bron:  Alexander Remington International Associates Inc, “ARI”, 2 nov. 2016

Advies nodig of even kennismaken?

Ik help u graag met het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.


Robin van Backupmyoffice365.nl

Robin van Backupmyoffice365.nl

033-2771990

Niet alle data op één plek

Toch geven veel ondernemers die wij spreken aan dat ze hun data liever niet op één plek hebben staan. In het geval van een calamiteit bij Microsoft willen zij ‘in control’ zijn over hun eigen data.

Het idee dat bedrijfsgevoelige informatie slechts op één plek is opgeslagen geeft hen geen prettig gevoel. En terecht – hoe vaak horen we de laatste tijd niet dat bedrijven Ze kiezen daarom voor een backup van hun data via een externe partij.

Office 365 data opslaan op een tweede locatie

Het opslaan van bedrijfsgevoelige informatie geeft u volledige controle over uw data. In het geval van een calamiteit bij Microsoft heeft u met een backup altijd een reserve-kopie van uw bestanden beschikbaar. Binnen een uur bent u weer online.

Een automatische backup voorziet ook in:

  1. Herstel van per ongeluk verwijderde belangrijke bestanden
  2. Vangnet tegen interne bedreigingen
  3. Beveiliging tegen virussen en malware
  4. Voldoen aan AVG-regelgeving
  5. Makkelijk beheren van data

Microsoft Office 365 biedt automatische backups, recycle bin proces, retentiebeleid en versiebeheer om belangrijke bestanden veilig te stellen.

Backupmyoffice365 voorziet in de rest. Zorg dat uw data niet op één plek staat en krijg weer controle over uw data. Bel ons via 033-2771990 laat via het aanvraagformulier weten wat u wilt laten backuppen.